Kistor

De flesta kistor finns även som XL. Kontakta begravningsbyrån för mer information!
Tidlösådrad ekton
8995 kr
Tidlös är en klassisk kista tillverkad av målad möbelskiva. Denna variant är ådringsmålad i brun ekton. Lockets insida är oinrett och fästs med skruv. Inredningen består av vadderad bädd, klädda sidor, kudde och mjukt, vadderat täcke med lakansflik. Finns även i en större storlek.
Elegantsvart
10195 kr
Klassisk kista av möbelskiva med hög finish målad i en sidenmatt svart färg. Inredningen består av en vadderad bädd, klädda sidor, kudde och mjukt, vadderat täcke med lakansflik. Locket är klätt med mjukt, vitt tyg på insidan. Kistan finns i flera storlekar.
Klassiskoljad Ek
18495 kr
Klassisk är en miljökista tillverkad i massiv ek med hög finish. Locket är oinrett och fästs med skruv. Inredningen består av vadderad bädd, kudde och vadderat täcke med lakansflik. Textilier i ekologisk bomull. Finns även i en större storlek.
Elegantask
28495 kr
Klassisk kista av massiv ask med hög finish. Inredningen består av en vadderad bädd, klädda sidor, kudde och mjukt, vadderat täcke med lakansflik. Locket är klätt med mjukt, vitt tyg på insidan. Kistan finns även i en större storlek.
Klassisknatur, furu
8995 kr
Klassisk är en miljökista tillverkad i massiv svensk furu. Locket är oinrett och fästs med skruv. Inredningen består av vadderad bädd, kudde och vadderat täcke med lakansflik. Textilier i ekologisk bomull. Finns även i en större storlek.
Elegant vit
10195 kr
Klassisk kista av möbelskiva med hög finish målad i en sidenmatt vit färg. Inredningen består av en vadderad bädd, klädda sidor, kudde och mjukt, vadderat täcke med lakansflik. Locket är klätt med mjukt, vitt tyg på insidan. Kistan finns även i en större storlek.
Nattvardenpoppel
12500 kr
Är en exklusiv kista i ortodox modell, tillverkad av poppel. Långsidor och gavel är dekorerade med reliefmönster från Den sista måltiden. Nocturne är betsad i en varmt brun ton.
Klassiskvitpigmenterad furu
8995 kr
Klassisk är en miljökista tillverkad i massiv svensk furu. Locket är oinrett och fästs med skruv. Den är vitpigmenterad och träets naturliga struktur är synlig. Inredningen består av vadderad bädd, kudde och vadderat täcke med lakansflik. Textilier i ekologisk bomull. Finns även i en större storlek.
Modern, havsvik furublå
10495 kr
Modern är en miljökista tillverkad i massiv svensk furu. Locket är oinrett och fästs med skruv. Denna variant är målad i en blå kulör. Inredningen består av vadderad bädd, kudde och täcke med lakansflik. Textilier i ekologisk bomull. Finns även i en större storlek.
Sirligpoppel
11495 kr
Är en dekorerad och exklusiv kista i ortodox modell, tillverkad av poppel. Den är brunbetsad på ett sätt som framhäver mönstret och kistans vackra detaljer. Kan enbart användas vid jordbegravning.
Klassiskmossgrön
10495 kr
Klassisk är en miljökista tillverkad i massiv svensk furu. Locket är oinrett och fästs med skruv. Denna variant är målad i en mörkgrön kulör. Inredningen består av vadderad bädd, kudde och täcke med lakansflik. Textilier i ekologisk bomull. Finns även i en större storlek.
Traditiongrå
10195 kr
Stilfull miljökista av möbelskiva målad i en grå kulör. Inredningen består av en vadderad bädd, klädda sidor, kudde och mjukt, vadderat täcke med lakansflik. Locket är klätt med mjukt, vitt tyg på insidan. Textilier i 100 % återvunnen polyester. Kistan finns även i en större storlek.
Mästerligek
28.000 kr
Är en exklusiv kista tillverkad i ek med bärstänger på långsidor och gavlar. Locket är tvådelat och invändigt klätt med duchessetyg. Är betsad i en brunröd ekton. Finns i flera storlekar.
Traditionvit vallmo
11495 kr
Stilfull miljökista av möbelskiva målad i vitt med handmålad vallmodekor. Inredningen består av en vadderad bädd, klädda sidor, kudde och mjukt, vadderat täcke med lakansflik. Locket är klätt med mjukt, vitt tyg på insidan. Textilier i 100 % återvunnen polyester. Kistan finns även i en större storlek.
Moderngråpigmenterad furu
8995 kr
Modern är en miljökista tillverkad i massiv svensk furu. Locket är oinrett och fästs med skruv. Den är gråpigmenterad och träets naturliga struktur är synlig. Inredningen består av vadderad bädd, kudde och täcke med lakansflik. Textilier i ekologisk bomull. Finns även i en större storlek.
Spånkistaobehandlad
5495 kr
En enkel kista tillverkad av obehandlad spånskiva. Locket är oinrett och fästs med skruv. Kistan saknar invändig klädsel. Kudde och täcke ingår Finns även i en större storlek.
Traditionvit linnéa
11495 kr
Stilfull miljökista av möbelskiva målad i vitt med handmålad linnéadekor. Inredningen består av en vadderad bädd, klädda sidor, kudde och mjukt, vadderat täcke med lakansflik. Locket är klätt med mjukt, vitt tyg på insidan. Textilier i 100 % återvunnen polyester. Kistan finns även i en större storlek.
Modern vit furu
9495 kr
Modern är en miljökista tillverkad i massiv svensk furu. Locket är oinrett och fästs med skruv. Denna variant är vitmålad. Inredningen består av vadderad bädd, kudde och täcke med lakansflik. Textilier i ekologisk bomull. Finns även i en större storlek.
Farvälpappkista
4400 kr
Wellpappkista av återvunnet papper. Endast för kremation. Kudde & täcke ingår.
Traditionvit blåklint
11495 kr
Stilfull miljökista av möbelskiva målad i vitt med handmålad blåklintdekor. Inredningen består av en vadderad bädd, klädda sidor, kudde och mjukt, vadderat täcke med lakansflik. Locket är klätt med mjukt, vitt tyg på insidan. Textilier i 100 % återvunnen polyester. Kistan finns även i en större storlek.
Modernvitpigment furu
8995 kr
Vitpigmenterad miljökista av svensk massiv furu där träets naturliga stuktur är synlig. Inredningen består av en vadderad bädd, klädda sidor, kudde och mjukt, vadderat täcke med lakansflik. Lockets insida är oinrett. BCI-certifierad bomull. Kistan finns även i en större storlek.
Tidlöslindblomsgrön
7495 kr
Tidlös är en klassisk kista tillverkad av målad möbelskiva. Denna variant är målad i en lindblomsgrön kulör. Lockets insida är oinrett och fästs med skruv. Inredningen består av vadderad bädd, klädda sidor, kudde och mjukt, vadderat täcke med lakansflik. Finns även i en större storlek.
Traditionvit
8695 kr
Stilfull miljökista av möbelskiva målad i vitt. Inredningen består av en vadderad bädd, klädda sidor, kudde och mjukt, vadderat täcke med lakansflik. Locket är klätt med mjukt, vitt tyg på insidan. Textilier i 100 % återvunnen polyester. Kistan finns i flera storlekar.
Traditionblå
10195 kr
Stilfull miljökista av möbelskiva målad i en blå kulör. Inredningen består av en vadderad bädd, klädda sidor, kudde och mjukt, vadderat täcke med lakansflik. Locket är klätt med mjukt, vitt tyg på insidan. Textilier i100 % återvunnen polyester. Kistan finns även i en större storlek
Celestavit med gulddekor
11495 kr
Celesta är en exklusiv ortodox kista av massiv poppel för jordbegravningar. Den är vitmålad med rikling gulddekor (reliefmönstrat ornament). Inredd med vadderad bädd, klädda sidor, kudde och ett mjukt, vadderat täcke i blankt, mönstrat sidentyg. Oinrett lock.
Modernljusgul
10495 kr
Modern är en miljökista tillverkad i massiv svensk furu. Locket är oinrett och fästs med skruv. Denna variant är målad i en ljusgul kulör. Inredningen består av vadderad bädd, kudde och täcke med lakansflik. Textilier i ekologisk bomull. Finns även i en större storlek.
Tidlössandfärgad
7495 kr
Tidlös är en klassisk kista tillverkad av målad möbelskiva. Denna variant är målad i ljust sandfärgad kulör. Lockets insida är oinrett och fästs med skruv. Inredningen består av vadderad bädd, klädda sidor, kudde och mjukt, vadderat täcke med lakansflik. Finns även i en större storlek.
Klassiskvitmålad furu
9495 kr
Klassisk är en miljökista tillverkad i massiv svensk furu. Locket är oinrett och fästs med skruv. Denna variant är vitmålad. Inredningen består av vadderad bädd, kudde och täcke med lakansflik. Textilier i ekologisk bomull. Finns även i en större storlek.
Elegant, oljadek
26495 kr
Klassisk kista av massiv ek med hög finish. Inredningen består av en vadderad bädd, klädda sidor, kudde och mjukt, vadderat täcke med lakansflik. Locket är klätt med mjukt, vitt tyg på insidan. Kistan finns även i en större storlek.
Meny